وي افزود: معاونت فرهنگي سازمان در اين هفته فرهنگي در دو بخش نمايشگاهي و کارگاهي برنامه اجرا ميکند.
اين مقام مسئول در ادامه صحبتهاي خود خاطرنشان کرد: برگزاري 5 نمايشگاه در حوزههاي مختلف از جمله برنامهاي اين معاونت در هفته فرهنگي عمان به شمار ميآيد که ميتوان به نمايشگاه لباس هاي سنتي و نمايشگاه عکس از جاذبه هاي تاريخي ،فرهنگي،گردشگري و غيره اشاره کرد.
وي در همين زمينه ادامه داد: در اين بخش نمايشگاه مولاژ از آثار تاريخي نيز به نمايش گذارده ميشود.همچنين تلفيقي از ميراث آييني مانند سفره نوروز يا سفره عقد به همراه مولاژهاي آثار تاريخي به نمايش گذاشته ميشود.
به گفته جعفري، نمايشگاه کتاب يکي ديگر از برنامههاي اين معانت به شمار ميآيد.همچنين اين نمايشگاه آغازي براي برگزاري يک نمايشگاه تخصصي کتاب در کشورهاي عربي است.
معاون فرهنگي سازمان با اشاره به اينکه در نمايشگاه کتاب 50 عنوان کتاب مانند پرسپوليس، پاسارگاد، سفر به ايران، ايران باستان به زبانهاي انگليسي، عربي، فرانسوي و فارسي به نمايش گذاشته ميشود.
وي در ادامه از برگزاري نمايشگاه صنايع دستي خبر داد و خاطرنشان کرد: سفرههاي قلمکار اصفهان، خاتم کاري، معرق، مينا کاري، هنر چرم در ايران از جمله اقلامي است که قرار است در اين هفته فرهنگي به نمايش درآيد.
جعفري گفت:در بخش کارگاهي دو هنر معرق و عقيق و نقره براي عمومي آموزش و تشريح ميشود.
جعفري برگزاري هفتههاي فرهنگي را موقعيتي مناسب براي ارتباطات و تعاملات فرهنگي و اجتماعي دو کشور دانست و خاطرنشان کرد: آشنايي هنرمندان و مسئولان فرهنگي و همچنين ارتقاء سطح روابط ملت يکي از مهمترين دلايل ما براي برگزاري هفتههاي فرهنگي به شمار ميرود.
اين مقام مسئول ادامه داد: همچنين اين هفته امکاني براي دو کشور فراهم ميکند تا جاذبههاي مختلف خود به آگاهي مردم کشور ديگر برسانند؛به طبع اين کار منجر به توسعه شناخت، مطالعات بيشتر و در شرايط مطلوب آن جذب گردشگر هدفمند و آگاه است./120
انتهای پیام/